Om företaget

EGE Kopia startades 1987 i Helsingborg av mor och dotter, Erna och Gisela. Under 2017 hade EGE Kopia 30-årsjubileum. Idag driver Gisela företaget och arbetar tillsammans med anställd personal.

Vid starten 1987 införskaffades en högvolymskopiator som endast kunde printa från pappersoriginal (analog). Denna maskin tog väldigt stor plats och efterhand som maskinparken utökades, började vi leta efter större lokaler. Dessa hittade vi på Karbingatan på Berga Industriområde i Helsingborg (1990) och här finns vi än idag.

I produktionen har vi idag riktiga produktionsmaskiner som tillsammans har en väldigt hög kapacitet och kan trycka storformat såsom ritningar och affischer. Vi kan även erbjuda flera efterbehandlingsmetoder som exempelvis häftning, laminering, falsning och hålstans.

Idag printas allt digitalt direkt från datorn, men vi har även möjlighet att "kopiera" eller scanna in dokumenten i datorn.

Vi trycker alla format, från små visitkort till stora ritningar eller affischer i färg. Behöver du hjälp med att utforma ditt visitkort, folder, meny etc. hjälper vi gärna till med det.

Läs gärna mer om vad vårt tryckeri har att erbjuda här.

Med 30 års erfarenhet i branschen, får vi ofta höra att vi är noggranna och snabba, en kombination som vi tycker slår det mesta!

Inga kunder är för små eller för stora för oss. Ring eller maila oss (använd gärna kontaktformuläret) om du har några frågor. Vi svarar dig via mail eller telefon så snart vi kan.

Välkommen till oss På EGE Kopia i Helsingborg!

Idag printas allt digitalt direkt från datorn, men vi har även möjlighet att kopiera eller scanna in dokumenten i datorn. Tryckeri som erbjuder ritningar & digitaltryck i Helsingborg
Tryckeri som erbjuder ritningar & digitaltryck i Helsingborg. Företaget startades 1987 i Helsingborg av mor och dotter.

Gisela Svensson

gisela@egekopia.se
Tryckeri som erbjuder ritningar & digitaltryck i Helsingborg med 30 års erfarenhet inom branschen - Alina Nordh.

Alina Nordh

alina@egekopia.se